День захисту дітей

2018-06-01

/Files/photogallery/1072/2.jpg

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості, надії та миру. Саме в цей святковий день до комунального закладу «Борзнянська спеціалізована школа – інтернат І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» завітали почесні гості: депутат Верховної Ради України Давиденко Валерій Миколайович, керівник Чернігівського регіонального управління Приватбанку Бойко Ася Валентинівна, голова Борзнянської РДА Проскура Віра Андріївна та голова Борзнянської районної ради Горбащенко Віктор Владиславович, які привезли дітям довгоочікувані подарунки та солодощі.

Вихованці школи зустріли гостей смачним короваєм та розважили святковим концертом. Окрім того, вихованці 1 – 4 класів взяли участь у цікаво організованих дитячих іграх , спортивних змаганнях «Веселі старти», конкурсі малюнків на асфальті, переглянули цікаві дитячі мультфільми.

Найкращі учні школи взяли активну участь у районному конкурсі малюнків до Дня захисту дітей і стали переможцями, за що отримали солодощі та грамоти.

/Files/photogallery/1072/2.jpg

/Files/photogallery/1072/1.jpg

/Files/photogallery/1072/4.jpg

/Files/photogallery/1072/3.jpg

/Files/photogallery/1072/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi